20 JAAR AYURVEDA YOGA en DORN PRAKTIJK, Amsterdam Breukelen

Client ervaringen bij mijn Dorn Breuss Praktijk in Amsterdam en Breukelen

Ervaringen van mijn clienten bij de Dorn Breuss praktijk in Amsterdam en Breukelen (Utrecht) m.b.t. hun klachten en de daarvoor voorgeschreven behandeling(en) komen op deze pagina aan bod. Om privacy redenen worden alleen de initialen, het geslacht en eventueel de leeftijd weergegeven. Het betreft onder andere de volgende redenen van bezoek:

kifoseBeenlengteverschil    Bekkenscheefstand         Hernia           Hoofdpijn        Ischias         Maagklachten   Nekpijn   Pijn met lopen/zitten   Scheve ruggewervels   Scoliose

  • ik was echt verbaasd dat na 1 Dorn Breuss behandeling ik de hele week geen pijnklachten meer had agv een hernia (RZ)
  • vier jaar lang liep ik met pijn in mijn rug, ik ben onder behandeling geweest van verschillende therapeuten, maar niets hielp, in sommige gevallen werd het zelfs erger (er zijn foto’s gemaakt van voor en na de behandeling, erna zaten nog meer wervels schots en scheef). Na een aantal behandelingen met de Dorn methode ben ik nu zo goed als pijnvrij, de scoliose is opgelost, en ook de kifose en lordose zijn bijna helemaal gecorrigeerd (AN)
  • Verbazingwekkend hoe snel een langer been gecorrigeerd kan worden met zo’n simpele oefening.(YK)
  • ik loop al tijden met chronische verkoudheid en voel me vaak duizelig als ik ‘s morgens opsta. er bleek een nekwervel scheef te zitten en na o.a. het “optillen van mijn hoofd” met behulp van de dorn behandeling  is de duizeligheid niet meer teruggekomen.(FK)
  • 2 jaar lang kon ik nog paar minuten achter elkaar lopen en moest ik steeds gaan zitten van de pijn in mijn benen en heupen. Na 3 behandelingen kan ik een half uur pijnvrij wandelen in het bos. Wat heerlijk. (JW 70 jr)
  • ik slik al heel lang omeprazol omdat ik erg last heb van maagzuur oprispingen. ik kwam bij Monique omdat ik al lang last heb van de scoliose die dagelijks rugpijn veroorzaakt en maakt dat ik eind van de dag doodmoe ben. Na de eerst behandeling van mijn ruggewervel die volgens Monique/de dorn methode correspondeert met de maag had ik geen last meer van maagzuur gehad. (SK, 25jr)
  • Mijn eigen ervaring als therapeut met de Dorn Breuss Therapie: Het blijft iedere keer weer fantastisch om te zien hoe snel een behandeling aanslaat en patiënten pijnvrij zijn. Vaak treedt na de eerste behandeling al een duidelijk verschil op.