20 JAAR AYURVEDA YOGA en DORN PRAKTIJK, Amsterdam Breukelen

De Breuss Massage:

breuss massageGespannen of stijve ruggewervel en rug spieren? Energieloos en krachteloos en pijn in je rug nek of schouders? Met de Breuss massage breng ik weer ontspanning en soepelheid in rug nek en schouders met een diepe energetische doorwerking.

De Breuss massage concentreert zich op de wervelkolom, waarbij de olie met behulp van specifieke beweging aangebracht en ingewreven wordt.

rug klachten massage breussMeestal sluit de Dorn behandeling af met een Breuss massage. Veel cliƫnten hebben echter verkrampte en verstijfde rugspieren. Het is dan moeilijker om de wervels te corrigeren met de Dorn methode. De breuss massage pas ik in dat geval voor de Dorn wervelcorrectie toe.

Massage-olie bij Dorn Breuss methode

Zowel bij de breuss massage als de dorn behandeling is St. Jansolie de te gebruiken olie. De verwarmde olie helpt bij het soepeler maken van de tussenwervelschijven en verminderen van de spierspanning. De Dorn therapie beoogt zo op een zachte wijze het terugbrengen van wervels en gewrichten in hun ideale situatie. Door het combineren van de Breuss massage met de Dorn methode draagt deze behandeling zorg voor een vollediger verbetering van de gewrichten en de ruggenwervelpositie.